De Bos(b)engeltjes is een kleinschalige kinderopvang  in Nijverdal voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Zoals de naam het al zegt, ligt de locatie aan het bos. Aandacht, warmte, veiligheid en geborgenheid zijn belangrijke aspecten die nodig zijn om goed te kunnen ontwikkelen. Ik vind het belangrijk om goed contact met ouders te hebben, zodat ik daarbij rekening kan houden met de wensen van de ouders zelf.

Centraal staan de volgende punten:

• (Leren) samen spelen en ook samen delen.
• De ontwikkeling van het kind wordt gestimuleerd. Ik werk bijvoorbeeld met dagritme kaarten zodat de kinderen weten wanneer we bijvoorbeeld gaan eten, naar buiten gaan of worden opgehaald.
• Ook zullen we vaak buiten te vinden zijn.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeanine Prinssen en ik woon aan  de Ericaweg 33D in Nijverdal.
De locatie is gevestigd aan de bosrand van Nijverdal in de wijk Noetsele. De opvang is volledig gescheiden van de rest van het huis en kindvriendelijk en veilig ingericht. Er is genoeg speelgoed voor de kinderen en er is genoeg ruimte om binnen te fietsen, te rennen en te dansen. Ook buiten is er genoeg ruimte om lekker te rennen, fietsen en te glijden.

In juni 2013 heb ik mijn diploma SAW kinderopvang behaald. Tijdens de opleiding heb ik bij verschillende kinderdagverblijven en peuterspeelzalen stage gelopen en daardoor veel ervaring opgedaan. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat ik het werken met kinderen erg leuk vind. En het belangrijk vind dat de kinderen plezier hebben en ook op een spelende wijs dingen leren. Ik ben de uitdaging aangegaan om zelf als gastouder aan het werk te gaan, zodat ik mijn opgedane kennis kan toepassen op een manier die bij mij past. Ik ben in het bezit van het kinder EHBO diploma.

Dus zoeken jullie een lieve en betrouwbare gastouder die met liefde op jullie kind past? Zijn jullie hier aan het juiste adres.

De Omgeving

De speeltuin in de straat is voorzien van speeltoestellen en via de vooruin ben je zo in het bos!
Uw kind kan nooit zelf het bos in of de straat oplopen doordat de tuin is afgesloten met een hekwerk.